Het trombose-risico van de corona-vaccins

Een trombose in combinatie met te weinig bloedplaatjes elders in het lichaam: dat is tot nu toe vastgesteld na het toedienen van de coronavaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson (J&J). Het gaat telkens om een zeer klein aantal gevallen op miljoenen toegediende doses en het Europees Geneesmiddelenbureau benadrukt dat de voordelen van de vaccins overduidelijk opwegen tegen die mogelijke, zeldzame bijwerkingen. Bovendien ligt het risico op een trombose voor wie effectief COVID-19 krijgt vele malen hoger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s